WELKOM BIJ FITHIVE

Maak kennis, met Fithive en ontdek waarom je bij Fithive Coach Jim aan het juiste adres bent om je doel te bereiken, gezonder, fitter, slanker, steviger, gespierder, sterker en productiever te worden! 

BIJ FITHIVE VOEL JE JE WELGEKOMEN EN AL SNEL OP JE GEMAK TERWIJL JE GEAVANCEERDE STRENGTH & CONDITIONING OEFENINGEN UITVOERT VERTAALD NAAR JOUW NIVEAU!

ERVAAR HET POSITIEVE FITHIVE EFFECT IN ALLE DOMEINEN VAN JE LEVEN!

FITHIVE BIEDT GEGARANDEERDE RESULTATEN BIJ VOLGENDE DOELSTELLINGEN:

Fithive is je beste keuze als je echt je probleem wil aan pakken , echt wil verbeteren in de richting van je ware potentieel en echt je doelen wil bereiken! Je FithiveCoach gelooft in je en staat je bij met impactvolle, resultaatgerichte coaching met meetbare resultaten!

JE DOEL BEREIKEN EN AUTONOOM JE RESULTAAT BEHOUDEN IN 6 STAPPEN!

ORIENTATION COACHING

Kennismaking, bespreken van je doelen en bepalen welke diensten en formules het meest aansluiten bij je doel, noden, wensen, situatie en budget!

ASSESSMENTS

Baseline metingen en testen om je hormonaal profiel, vetpercentage en vetvrije massa te bepalen alsook je houding, bewegingspatroon, sterkers en zwaktes om de oefenschema's helemaal op jouw lichaam af te stemmen!

ACTIE!

Start van het opbouwend, gestructureerd programma waarbij je stap voor stap voeding, levensstijl en fitnesstraining in lijn brengt met je doel,

OPVOLGING

Maandelijkse biosignature metingen om de vinger aan de pols te houden van alles wat je buiten de training doet en bij te sturen waar nodig. De toename van je kracht en uithouding merk je elke sessie wanneer je sets, herhalingen en gebruikt gewicht in je trainingslog invoert via de PT app. Maandelijks nieuwe schema's om je lichaam te blijven verrassen!

EXTRA ONDERSTEUNING WAAR NODIG

Myopain release bij spanning en pijn, body systems optimization om je biochemie in balans te brengen of te ondersteunen bij bepaalde kwalen, ook mentaal/emotionele fitness of lifecoaching zijn mogelijk waar nodig.

BEREIK JE DOEL EN ONDERHOUDT AUTONOOM OF GA DE VOLGENDE UITDAGING AAN

De hele fithive aanpak stimuleert autonomie door je het nodige bij te brengen zodat je na verloop van tijd verder kan met minder coaching, zo kan je ook de investering terugschroeven.

Boost je zelfvertrouwen en zet de eerste stap om gegarandeerd gezonder, fitter, slanker, sterker te worden!

16 JAAR ERVARING ALS PERSONAL TRAINER, VOEDINGSDESKUNDIGE, LEEFSTIJLCOACH, GEZONDHEIDSCOACH, MENTAL COACH EN LIFECOACH!

FITHIVECOACH JIMMY COOPMAN IS SINDS 2005 TOEGEWIJD AAN Z'N VAK EN JOUW GEZONDHEID EN RESULTATEN!

ACHTERGROND & CERTIFICATEN

MIJN VERHAAL

Al op jonge leeftijd kreeg ik als competitiesporter de trainingsmicrobe te pakken. Sinds m’n tienerjaren ging ik me al verder verdiepen in alles wat de prestaties kon bevorderen (training, voeding, supplementen, recuperatie,mindset,…  M’n eerste contact met fitness en krachttraining was op 18 jarige leeftijd als voorbereiding voor de ingangstesten onderofficier. 

Na een doorgedreven opleiding in vaak extreme situaties werd ik sectiecommandant Para-Commando. Ik onthou daar vooral uit dat de meeste mensen geen idee hebben tot wat ze fysiek/mentale werkelijk in staat zijn. En daarom geloof ik meer in jou en je potentieel dan je initieel zelf doet. 

Naast het sportieve verleden maken ook blessures, terugkerende pijn na een zwaar auto-ongeval eind 2000, een fysieke burnout in 2008, op 10 weken naar 1/3 van m’n vetpercentage gaan voor een natural bodybuilding wedstrijd in de athletic physique categorie in 2014 deel uit van m’n verhaal. Steeds zocht ik naar de meest efficiënte methodes om dit alles aan te pakken en zo is m’n eigen verhaal sterk verweven met het Fithive aanbod 😉

Dat aanbod is vooral ook gegroeid om de meer dan 1500 bezige bijen die ik afgelopen jaren begeleidde, maximaal te ondersteunen op weg naar hun doel. 

Mijn grootste voldoening in wat ik doe als Fithive coach is naast m’n bijdrage in je progressie en het bereiken van je doel op vlak van gezondheid, figuur of prestaties, vooral het zien groeien van het geloof in jezelf  en het ontwaken van je ware potentieel  en dat uit zich op veel meer vlakken dan enkel de gezondheid. 

Om jouw zo effectief mogelijk te kunnen vooruithelpen ben ik letterlijk en figuurlijk heel ver gegaan. Veel verder dan de meeste coaches. Ik heb zelf een hekel aan incompetentie en loze beloftes, daarom druk ik m’n engagement naar jou, je doel en gezondheid uit in een double your money back guarantee 😉 

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen en te horen waar ik je mee van dienst kan zijn,

Groeten,

Jim 

Boost je zelfvertrouwen en zet de eerste stap om gegarandeerd gezonder, fitter, slanker, sterker te worden!

HIGH END FITNESS TOESTELLEN EN MEER DAN VOLDOENDE MATERIAAL VOOR KRACHT EN CONDITIETRAINING OP MAAT!

DE FITHIVE PRIVATE GYM

Boost je zelfvertrouwen en zet de eerste stap om gegarandeerd gezonder, fitter, slanker, sterker te worden!

JE FITHIVE COACH IS SINDS 2005 EEN GEVESTIGDE WAARDE, CHECK DE VOORDELEN:

VOORSPELBAAR RESULTAAT EN MEER

MEER ENERGIE

Extra drive, daadkracht en uithouding voor extra werk of leuke dingen na het werk

BETERE HOUDING

Minder last van nek en rug en beter voorkomen

EFFICIËNTER BEWEGINGSPATROON

Verhoogde stabiliteit, mobiliteit en lenigheid minder stramheid, minder kans op blessures

VERBETERDE GEZONDHEID

Onder andere verbeterde gezondheidsparameters in het bloed, minder risico op welvaartsziekten en ondersteuning als het al zover is.

VETVERBRANDING

Het hele jaar door 'beachproof' dankzij die 2 - 3 sessies per week in combinatie met haalbaar voeding- en leefstijladvies!

SPIEROPBOUW

Naast het esthetisch aspect zorgt spiermassa voor een hoger calorieverbruik en is het de nummer 1 parameter voor lang en autonoom leven!

STERKER

Verhoogde functionele kracht die altijd van pas komt in sport, job en dagelijks leven!

MINDER STRESS

Je leert waar je kan sparen op het stresshormoon cortisol om burnout te voorkomen en je drive te bewaken in functie van je prioriteiten

HORMONALE BALANS

De rode draad in elke fithive programma is het in balans brengen van je hormonen op een natuurlijke manier, breng deze boodschappers die je lichaam vertellen wat te doen in lijn met je doel!

MAANDELIJKS NIEUWE SCHEMA'S

Opbouwende, gestructureerde en gevarieerde oefenschema's voor blijvende progressie!

FITHIVE PT APP

Overzichtelijke schema's met trainingslog en video's per oefening, bijhouden progressie, koppeling smart watch en weegschaal, chatfunctie

MAANDELIJKSE BIOSIGNATURE LICHAAMSMETING

Opvolging van hormonale balans ( cortisol, insuline, groeihormoon, testosteron, oestrogeen), vetpercentage en vetvrije massa om je inzet te checken buiten de trainingen 😉

DOUBLE YOUR MONEY BACK GARANTIE

Zo drukt je Fithive Coach z'n commitment uit naar jou, je gezondheid en resultaten! GEEN LOZE BELOFTES!

BEWEZEN TOTAALAANPAK OP MAAT

Voeding, leefstijl, training en mindset in lijn met je doel!

COMPETENTE, ERVAREN COACH

Sinds 2005 gedreven om te helpen op verschillende vlakken, bewezen methoden en wereldwijd gerespecteerde certificaten!

FLEXIBELE EN OVERZICHTELIJKE PLANNING VIA DE BOEKINGS APP

Transparante administratie en Flexibele planning van alle diensten via de Fithive Boekingsapp

PRIVATE GYM

Volledig private gym waar je niet aangestaard wordt, je geen nummer bent, we orde en netheid hoog in het vaandel dragen en je in alle rust je schema's op maat afwerkt met of zonder begeleiding, airco, parking voor de deur, douchemogelijkheden,...

HIGH END TOESTELLEN EN MATERIAAL

Kwalitatief fitnessmateriaal met ruim voldoende dumbbells, barbells, schijven, fitnessbanken, kabeltoestellen, functioneel oefenmateriaal,...

Boost je zelfvertrouwen en zet de eerste stap om gegarandeerd gezonder, fitter, slanker, sterker te worden!

KLAAR OM ER EEN LAP OP TE GEVEN?

Kom gerust eens langs in de FIthive Gym om kennis te maken met je Fithive Coach, jezelf voor te stellen en je doelen, wensen, noden te bespreken! Je zal alvast iets opsteken i.v.m. je doel, daarnaast leer je hoe Fithive je kan helpen en krijg je een vrijblijvend voorstel met diensten en formules aangepast aan je budget!

Tot binnenkort!

 

Boost je zelfvertrouwen en zet de eerste stap om gegarandeerd gezonder, fitter, slanker, sterker te worden!