ORIENTATION COACHING

De orientation coaching is een vrijblijvende kennismakingsafspraak in de Fithive Private Gym. DIt is ideaal om kennis te maken met je coach, je doelen, noden en verwachtingen te bespreken en samen te bepalen welke diensten en formules het meest aanleunen bij jouw wensen en budget! 

Voordelen:

Wat omvat de Oriëntation coaching:

Wat je mag verwachten:

In deze 30 minuten durende afspraak maken we kennis, bespreken we je doelen, leer je hoe een coach met 16 jaar ervaring dit zou aanpakken en krijg je duidelijkheid naar het pad (diensten en formules) naar je doel dat het meest aansluit bij jouw situatie, wensen en budget! 

Voor wie:

Dit is de eerste afspraak om duidelijkheid te bieden en de drempel te verlagen voor iedereen die geïnteresseerd is om op een gezonde, veilige, onderbouwde, effectieve manier zijn/haar (fitness) doelen te bereiken en te leren autonoom het resultaat te onderhouden. 

Boek je 1:1 orientation coaching afspraak

Zet de eerste stap naar verbetering

Begin met een gratis en vrijblijvende Orientation Coaching om kennis te maken, je doelen te bespreken, de Fithive gym te ontdekken en de gepaste formule volgens je wensen en budget te bespreken of stel je vragen!